Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin toiminta

~ Hae selässä sitä tunnetta, että olisit hevosen kanssa liimautunut yhteen. Ei ratsastajaa hevosen päällä, vaan ratsukko yhdessä ~

Talliporukka

Tuikkeenlehdossa ei ole puutetta
toiminnasta,
tallilla nimittäin järjestetään
aika ajoin paljon erilaista toimintaa niin tallikävijöille kuin ulkopuolisillekin. Tärkein toimintamuoto taitaa kuitenkin olla hoitaja- ja yksityistoiminta. 

Hoitajaksi voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella postilaatikon puolella, jonne kuuluvat myös yksityisten hakemukset. Hoitajien tehtäviin kuuluu hevosten liikuttaminen, muu hevosen hoito sekä satunnaiset tallityöt.

Hoitajat ja yksityisten omistajat saavat osakseen aina silloin tällöin extratehtäviä, joita tekemällä he ansaitsevat virtuaalieuroja tai mahdollisia tavarapalkintoja. 

 

• Hoitajien & Yksityisten omistajien kaapit • Extratehtävät •
• Kuukauden tallilainen • 

 ​Ratsastustunnit

Kaikilla on mahdollisuus osallistua Tuikkeenlehdon ratsastustunneille. Tunnille ilmottautuminen tapahtuu postilaatikossa ja samassa viestissä voi myös ilmoittaa ryhmän tason minkä haluaa, mutta jos tasoa ei valitse tunnin pitäjä valitsee sen.

Kun ilmottautuu ratsastustunnille, saa valita itselleen ratsun hoitohevosten joukosta. Jos osallistuja on tallin hoitaja, omalla hoitohevosella ei ole pakko osallistua tunnille. Maximissaan tunnille otetaan viisi osallistujaa, mutta se pidetään vaikka ei olisi kuin yksi osallistuja.

Vastineeksi tunnista saa lyhyen (noin 200 sanasen) kommentin tunnin kulusta! Kommentti ilmestyy parin päivän kuluessa hoitajan kaappiin. Lauantai ja sunnuntai ovat tuntihevosten vapaapäivät, joten silloin ei tunteja pidetä.

Klo Ma Ti Ke To Pe
17.00-18.00 Kouluryhmä Kouluryhmä​ Esteryhmä Yleisryhmä Kouluryhmä
18.00-19.00 Esteryhmä Yleisryhmä Maasto Esteryhmä Maasto
           


Muut tulevat tapahtumat:

Ei tapahtumia 


 
  

 

 

©2018 .:: Tuikkeenlehdon Virtuaalitalli ::. - suntuubi.com