Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tuikkeenlehto

~Vaalea ja puinen päätalli, pieni punainen pikkutalli ja lukuisat tarhat. Niistä on Tuikkeenlehto tehty~

Tallirakennukset

Lapin kuvitteellisessa Tuikekallion kylässä sijaitseva Tuikkeenlehto omistaa päätallin, johon kuuluu kaksikymmentä karsinaa ja pikkutalli, johon kuuluu kymmenen karsinaa. Myös neljälle yksityishevoselle on varattu oma talli. Hevosille on kahdeksan tarhaa ja kesälaitumet sijaitsevat parin kilometrin päästä Tuikkeenlehdosta.

Päätallin tiloista löytyy myös hoitajille ja yksityisten omistajille tarkoitettu oleskeluhuone, joka on varustettu sohvilla, telkkarilla, keittiökalusteilla ja värikkäillä kaapeilla, joihin tallilla kävijät voivat jättää omat tavaransa.

Pohjapiirrokset | Henkilökunta |Tallin aikataulut

Ratsastus mahdollisuudet

Tuikkeenlehdon pihassa on kaksi hiekkakenttää, sekä yksi maneesi. Maneesissa on talven aikana lämmöt aina päällä, joten sinne voi mennä ratsastamaan vaikka talvella paukku pakkasilla. Maneesin pitkillä sivuilla ja katossa on ikkunat, joten sisälle tulvii paljon luonnonvaloa. Luonnonvalon lisäksi maneesissa on hyvät valot. Maneesista löytyy myös Tuikkeenlehdon estekalusto, jota voi lainata myös kentillä, kunhan palauttaa esteet takaisin niiden omille paikoilleen. Kummankin kentän kaikissa päädyissä on laitettu valot, joten pimeälläkin ratsastaminenn mahdollista.

Tallia ympäröi lukuisat pellot, metsät ja järvet. Viiden kilometrin päästä Tuikkeenlehdosta sijaitsee myös maastoesterata, jossa voi aina joskus käydä hevosten kanssa. 

​ 

Muut maisemat

Suoraan tallin pihasta lähtee myös monia, hyviä maastoreittejä. Seitsemän kilometrin päästä tallista löytyy myös pieni punainen kota, jossa voi vaikka käydä makkarat paistamassa pitkän maastolenkin päätteeksi. Tallin omistajan talo on noin parinsadan metrin päästä tallista ja koska ovet ovat aina auki, siellä voi halutessaan käydä kahvilla.

  

 

©2018 .:: Tuikkeenlehdon Virtuaalitalli ::. - suntuubi.com